Publicat la: 25.10.2019. 18:24 / 3.202 views

SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ! GIGACALORIA NU SE SCUMPEŞTE

Din această seară, buzoienii cu apartamentele racordate la sistemul centralizat primesc căldură. Anunţul a fost făcut de primarul Cosntantin Toma, care a precizat că, anul acesta, nu se va scumpi gigacaloria.

pt dorobanti 2 calorifer-caldura

După ce a fost montat încă un cazan la PT 4 din cartierul Dorobanţi, Regia Autonomă Municipală a decis să înceapă furnizarea agentului termic pentru buzoienii rămaşi cu apartamentele la sistemul centralizat.

Potrivit edilului şef Constantin Toma, preţul gigacaloriei nu va fi majorat în această iarnă.

În privinţa încălzirii unităţilor de învăţământ din municipiu, încă se lucrează la amenajarea de centrale termice proprii, însă căldura va fi furnizată de RAM, până la finalizarea investiţiilor.

După ce peste 4.000 de buzoieni au ales anul acesta să se debranşeze de la Regia de termoficare, la sistem au rămas aproape 6.000 de apartamente. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!