Publicat la: 29.09.2015. 19:13 / 2.793 views

SE CONTESTĂ CREŞTEREA PREŢULUI LA APĂ. CONSILIERII PNL SOLICITĂ ANULAREA MAJORĂRII TARIFULUI DE LA 1 IULIE

Iniţiativă a consilierilor PNL la şedinţa Consiliului Judeţean de mâine.

badulescu apa neagraAceştia au promovat pe ordinea de zi un proiect prin care se urmăreşte anularea deciziei de majorare a tarifelor la apă. Concret, consilierii PNL acuză faptul că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară nu a avut cvorumul necesar la şedinţa din luna iunie în care s-a decis creşterea preţului.

Concret, decizia trebuia votată de 23 de membi, dar în sală n-au fost decât 22. Reprezentanţii Companiei de Apă (IMAGINI TESCARU) susţin însă că s-a asigurat cvorum, întrucât drept de vot au doar reprezentanţii acelor localităţi care au delegat serviciul de alimentare cu apă către Compania de apă. Variantă contrazisă de Bădulescu.

În consecinţă, Bădulescu afirmă că demersul său este corect şi că acesta va fi adoptat mâine în şedinţă inclusiv de consilierii PSD.

În cazul în care acest proiect va trece, Consiliul Judeţean Buzău poate merge până la a da în judecată Compania de Apă, în cazul în care nu va reduce tarifele din proprie iniţiativă. Bădulescu le-a prezentat azi telespectatorilor şi ce ţine sub birou.

(Auraş Tereacă)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. gavro spune:

    Bidonul ala cu apa neagra ar trebui sa ajunga in paharele celor care au votat majorarea pretului! Cum sa cresti pretul la asa apa…!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!