Publicat la: 12.07.2018. 18:18 / 726 views

SE CIRCULĂ DIN NOU PE PODUL DE TUBURI. A FOST REFACUT ÎN CÂTEVA ZILE

Veste bună pentru şoferii care doresc să ajungă în Vadu Paşii. Începând de astăzi vor putea folosi ca rută alternativă podul de tuburi de la balastiera Vadu Paşii. Obiectivul a devenit operaţional după un efort susţinut al reprezentanţilor balastierei şi ai Primăriei Vadu Paşii.

pod tuburi 1Podul de tuburi de la balastiera Vadu Paşii a fost extrem de tranzitat în ultima perioadă de şoferii care doreau să evite aglomeraţia de la podul Mărăcineni. După ce a fost luat de ape, însă, şoferii au fost nevoiţi să aştepte şi câteva ore pentru a ajunge la Vadu Paşii. Veste bună este că de astăzi s-a reluat circulaţia pe podul de tuburi de la balastiera Vadu Paşii.

Podul de tuburi de la balastieră a fost refăcut în doar câteva zile, chiar dacă este o lucrare de amploare. Efortul depus de autorităţile din Vadu Paşii şi reprezentanţii balastierei  a avut rezultate.

Zilnic, podul de tuburi de la bastieră este tranzitat de aproximativ 200 de maşini care în alte condiţii ar fi aglomerat traficul în zona Mărăcineni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!