Publicat la: 29.11.2016. 17:15 / 906 views

SE CERE ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI. INDEPENDENTUL IONESCU VREA CLARIFICĂRI DUPĂ SENTINŢĂ

Independentul Constantin Ionescu îi solicită primarului Constantin Toma să convoace de urgenţă o şedinţă de Consiliu Local, după sentinţa dată în cazul poliţiştilor locali. Tribunalul a decis suspendarea hotărârii privind noua organigramă a Primăriei. Astfel, pentru moment, poliţiştii scapă de concedieri.

ionescuPrin solicitarea adresată edilului-şef, consilierul independent Constantin Ionescu doreşte să existe o dezbatere prin care să fie clarificată situaţia juridică şi economică în cazul celor 300 de poliţişti locali.

O altă problemă se refera la asigurarea pazei la şcolile din municipiu, în condiţiile în care mai multe unităţi de învăţământ au semnat deja contracte cu firme private.

Independentul Constantin Ionescu susţine că este necesară organizarea unei şedinţe extraordinare a miniparlamentului local având în vedere că la mijloc este vorba despre soarta a sute de cetăţeni.

Vineri, Tribunalul Buzău le-a dat câştig de cauză poliţiştilor locali care au cerut suspendarea executării hotărârii de consiliu local prin care s-a aprobat o nouă organigramă. În noua schemă de personal, peste 300 de posturi de la Poliţia Locală au fost reduse. Prin sentinţa instanţei, efectele organigramei se suspendă, inclusiv preavizele trimise pentru 300 de poliţişti locali. Procesul va continua însă, iar Primăria va face recurs la decizia Tribunalului. (Mihai Bunăziua)

 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Danco spune:

    In defavoarea lui Toma vor cântări greu si lipsa de răspuns la solicitările consilierilor.
    Nu pare ca stăpânește situația!
    Mai degrabă pare ca se înfunda!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!