SE CERE PRELUNGIREA PROGRAMULUI AUTOBUZELOR. PRIMARUL TOMA IA ÎN CALCUL ACEASTĂ IDEE

SE CERE PRELUNGIREA PROGRAMULUI AUTOBUZELOR. PRIMARUL TOMA IA ÎN CALCUL ACEASTĂ IDEE

Un număr mare de buzoieni au solicitat, în ultima perioadă, reprezentanţilor Primăriei să se prelungească programul de funcţionare a autobuzelor în municipiului Buzău. Primarul Toma dă asigurări că odată cu ajungerea la Buzău a noilor autobuze se va putea gândi şi la programul de funcţionare

autobuze 4Buzoienii au făcut numeroase solicitări către Primărie pentru a se mări programul de funcţionare a autobuzelor. Cei mai mulţi dintre ei justifică faptul că lucrează în schimburi, iar noaptea când ies de la serviciu nu au cu ce să ajungă acasă. Primarul Contantin Toma ia în calcul această idee de a prelungi programul de funcţionare a autobuzelor, măcar pe unele linii, însă acest lucu va fi posibil abia după ce vor ajunge la Buzău autobuzele noi.

Cele 15 autobuze second hand care vor ajunge la Buzău până în această toamnă vor costa aproximativ 17 mii de euro şi au anul de fabricaţie 2009.

Primarul Contantin Toma a declarat că odată cu sosirea noilor autobuze se vor lua în calcul mai multe schimbări, de trasee, dar şi de funcţionare. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și