Publicat la: 16.01.2020. 19:23 / 496 views

SE CAUTĂ UN ATACANT. GLORIA AR PUTEA ÎMPRUMUTA UN VÂRF, DE LA RAPID

Plecarea lui Vali Alexandru la Rapid a lăsat un mare gol în lotul manageriat de Ilie Stan. Şefii Gloriei caută soluţii, astfel că nu este exclus împrumutul unui atacant de la gruparea giuleşteană. Între timp, Gloria a transferat un vârf de atac de la formaţia secundă a Botoşaniului.

achizitii gloria gloria portar

Gloria ar putea înregimenta, cel puţin până la finele sezonului, un atacant de la Rapid. Este vorba de o înţelegere verbală, între şefii din Crâng şi cei din Giuleşti, acord făcut după transferul lui Vali Alexandru la alb-vişinii.

Conform discuţiilor dintre cele două cluburi, Gloria ar putea primi împrumut un vârf de atac, pe lângă suma pe care rapidiştii au plătit-o pentru Alexandru. Rămâne, însă, de văzut dacă fotbalistul din Giuleşti va fi pe placul lui Ilie Stan.

În altă ordine de idei, tehnicianul Gloriei n-a fost deloc mulţumit, atunci când a aflat că va trebui să se dispenseze de serviciile lui Vali Alexandru. Transferul putea fi, însă, împiedicat cu greu, deoarece rapidiştii au plătit direct clauza de reziliere a jucătorului.

Singurul reproş pe care şi-l face Ilie Stan este legat de faptul că nu a reuşit să mai transfere în vară încă un atacant, care să-i fi făcut de-a lungul turului concurenţă lui Alexandru.

Deocamdată, Gloria se bazează pe un singur vârf autentic, proaspătul transferat Marian Chică-Roşă. Tânărul striker este însă complet lipsit de experienţa ligii a II-a. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!