Publicat la: 29.03.2018. 18:20 / 893 views

SE CAUTĂ STOMATOLOG PENTRU COPII. CABINETUL DE LA ŞCOALA „M. KOGĂLNICEANU” ARE NEVOIE DE PERSONAL

Anul trecut, Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din cartierul Simileasca a primit cadou un echipament complet pentru înfiinţarea unui cabinet stomatologic. Acum se cauta personalul medical care va acorda asistenţă elevilor şcolii şi copiilor de la grădiniţa arondată.

scoala simileaasca 2 cabinet scolar

Prin contribuţia unei mici fundaţii din Suedia, care se preocupă îndeaproape de copiii din cartierul buzoian Simileasca, Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” a primit în dar un echipament medical.

Echipamentul complet a sosit la Buzău la termenul stabilit şi chiar dacă este second-hand, se află într-o perfectă stare de funcţionare.

Ba mai mult!

Suedezii au adus la Buzău şi specialiştii care s-au ocupat de asamblarea şi montarea tuturor componentelor care alcătuiesc echipamentul stomatologic şi au suportat şi costurile aferente.

Directorul şcolii a anunţat Primăria că noul cabinet stomatologic este pregătit să primească micii pacienţi şi a solicitat angajarea personalului necesar.

Ar fi nevoie de un medic stomatolog şi de un asistent de specialitate care să ofere asistenta celor 700 de elevi de gimnaziu şi copii de grădiniţă de la Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!