Publicat la: 23.06.2017. 17:47 / 2.078 views

SE CAUTĂ LOCURI DE VECI. CIMITIRELE DIN BUZĂU SUNT ARHIPLINE

La început de mandat, printre problemele prioritare ale primarului Constantin Toma, a figurat şi criza locurilor de veci din municipiul Buzău. Atât cimitirele municipale, cât şi cele parohiale s-au umplut şi cu greu mai poate fi găsit un loc liber pentru un mormânt. La un an după alegerile locale cimitirele sunt aceleaşi iar numărul locurilor de veci libere a scăzut dramatic.

cimitirImediat după instalarea în demnitatea de primar al municipiului Buzău, Constantin Toma îşi arăta îngrijorarea faţa de lipsa de locuri de veci din cimitirele oraşului.

A trecut un an de mandat iar lucrurile se află cam în acelaşi stadiu. Acela de depistare a unui teren potrivit pentru construirea unui nou cimitir.

Se poartă tratative de mai mult timp pentru un teren care aparţine armatei şi a fost identificat de curând un teren de 13 hectare, unde ar putea fi construit un cimitir municipal încăpător.

Cimitirele municipale sunt arhipline şi cu greu mai poate fi descoperit vreun loc unde să poată fi săpat un mormânt. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!