Se caută jucători. Vali Stan vrea cel puțin trei transferuri

Se caută jucători. Vali Stan vrea cel puțin trei transferuri

Metalul Buzău intenționează să fie foarte activă în perioada de mercato, asta după ce, în urma unei analize, Vali Stan a cerut cel puțin trei jucători, pe diferite posturi. Deocamdată, sunt discuții cu un jucător tânăr care se încadrează și în baremele impuse de federație. Este vorba despre un fotbalist de bandă, al cărui nume nu a fost încă divulgat. Tânărul urmează să vină la Metalul pentru o perioadă de probă iar în cazul în care va fi pe placul tehnicianului buzoian, vor urma rundele de negocieri.

Lista de dorințe a antrenorului de la Metalul cuprinde încă un stopper, un mijlocaș de bandă și neaparat un vârf de atac. De asemenea, Vali Stan și-ar mai dori și câțiva jucători de viitor, având în vedere că echipele din eșalonul al treilea sunt obligate să folsoească efectiv, pe toată durata jocurilor din campionat cel puțin doi jucători sub 20 de ani, formați la nivel național

Din păcate, piața jucătorilor liberi este una extrem de săracă, mai ales în minimercato-ul din iarnă. Fotbaliștii cu o cotă decentă și-au găsit angajamente în vară, astfel că misiunea echipelor care vor să se întărească este una foarte dificilă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și