Publicat la: 26.04.2018. 18:20 / 881 views

SE CAUTĂ CLĂDIRE PENTRU MUTAREA BIBLIOTECII. PREŞEDINTELE CJ A REFUZAT SINGURA OFERTĂ PRIMITĂ

Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ, a anunţat astăzi că încă mai caută o clădire în care să mute volumul de carte din Biblioteca Judeţeană. A primit o ofertă, însă a refuzat-o pentru că i s-a părut foarte scumpă, de 8 euro pe metrul pătrat.

cladire bibliotecaPetre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, a anunţat astăzi că încă mai caută o clădire pentru mutarea cărţilor din Biblioteca Judeţeană, pentru a începe procesul de renovarea a clădirii în care instituţia funcţionează în acest moment.

Neagu a primit o ofertă, însă a refuzat-o, pentru că i s-a părut preţul foarte mare, de 8 euro pe metrul pătrat.

O altă mare problemă este şi mutarea volumului de carte, ce cântăreşte peste 700 de tone. Şi acest proces este unul costisitor, de aproximativ 40.000 de euro.

În urma unei investitii cu fonduri europene în valoare de 4 milioane de euro, sediul Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu” va fi consolidat, restaurat şi apoi dotat. Consiliul Judeţean Buzău va avea o contribuţie de 2 la sută din valoarea proiectului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!