Publicat la: 06.05.2020. 18:17 / 404 views

SE AUD DRUJBE ÎN CRÂNG. SE TAIE COPACII CONSIDERAŢI PERICULOŞI

copaci crang2 copaci crang

În această perioadă, sunetul dominant în Parcul Crâng din Buzău este cel al drujbelor. Angajaţii societăţii Urbis Serv SRL se ocupă de tăierea copacilor consideraţi periculoşi pentru cetăţeni.

Acţiunea a demarat la sfârşitul săptămânii trecute şi va continua până la jumătatea lunii mai. Primarul Constantin Toma spune că toţi copacii tăiaţi vor fi înlocuiţi, la toamnă, cu alţii tineri.

 Acţiunea de tăiere a copacilor şubrezi din Parcul Crâng se desfăşoară doar pe o suprafaţă de circa 9,7 hectare care aparţine Primăriei Buzău, restul de 180 de hectare fiind în administarea Direcţiei Silvice.

Buzoienii se vor putea plimba, din nou, în cel mai mare parc din oraş după data de 15 mai, atunci când, foarte probabil, se va ridica interdicţia pentru plimbările în parcuri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!