Publicat la: 10.07.2019. 18:24 / 648 views

SE ASFALTEAZĂ ŞOSEAUA VADU PAŞII. TRONSONUL ÎN LUCRU ESTE ÎNCHIS CIRCULAŢIEI

Au fost terminate lucrările de pregătire pentru asfaltare pe ultimul drum de pământ din oraş. Începând din această dimineaţă a început turnarea primului strat de asfalt pe Şoseaua Vadu Paşii, care asigură legătura între podul cu acelaşi nume şi Şoseaua Brăilei.

asfalt sosea vp 1Pista de biciclete cu două sensuri de mers a fost deja turnată şi aşteaptă să fie turnat şi covorul asfaltic.

Chiar dacă bicicliştii o pot folosi şi în acest stadiu de execuţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre traficul rutier, care este închis în zona de şantier.

Dacă ritmul de lucru nu va fi întrerupt de vremea nefavorabilă, Şoseaua Vadu Paşii va putea avea carosabilul gata până la sfârşitul acestei săptămâni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!