Publicat la: 09.03.2018. 19:31 / 1.210 views

SE ASANEAZĂ CIMITIRUL EROILOR. PRIMĂRIA A FINANŢAT CONSTRUIREA UNUI SISTEM DE DRENAJ

La începutul lucrărilor de reabilitare a Bisericii Eroilor, în timpul săpăturilor, muncitorii au dat de apă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la renovarea Domului, ceea ce a dus la concluzia că pânză freatică este foarte ridicată. Pentru a reduce nivelul apei din sol, Primăria a dispus construirea unui sistem de drenaj care să funcţioneze în permanenţă.

eroilor asanare 1 eroilor asanare 2

Cimitirul Eroilor, unde se va desfăşura un eveniment de importanţă naţională, dedicat Centenarului Marii Uniri, este scena unor lucrări de mare anvergură.

În afară de renovarea Bisericii Eroilor, a Domului şi a gardului cimitirului, aici va fi construită şi o capelă.

Dar, lucrările cele mai urgente în această perioadă sunt cele de realizare a unui sistem de drenaj care să scadă nivelul pânzei freatice din cimitir.

Anul trecut, odată cu începerea lucrărilor de renovare la Biserica Eroilor şi a Domului, specialiştii au constatat că pânza freatică este ridicată mult prea sus.

În cel mai scurt timp, Primăria a dispus măsurile care se impuneau pentru rezolvarea rapidă a situaţiei.

Din momentul în care va fi finalizat, sistemul de drenaj va funcţiona permanent şi va menţine nivelul apei din sol la cote acceptabile.

Primăria a alocat pentru realizarea sistemului de drenaj din Cimitirul Eroilor aproximativ 8 miliarde de lei vechi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!