Publicat la: 14.07.2020. 18:12 / 435 views

SE AMENAJEAZĂ IAZUL MORILOR. RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN ZONA ȘANTIERULUI

De astăzi s-a deschis un nou șantier în Buzău pentru amenajarea unei zone de promenadă și agrement. Este vorba despre prima parte din proiectului urban Iazul Morilor, de pe strada Frăsinet. În zonă au fost impuse restricții de circulație pe toată perioada de 9 luni, când a fost stabilit termenul final.

frasinet 6 frasinet 2

Astăzi au început lucrările la amenajarea zonei de promenadă și agrement Iazul Morilor, de pe strada Frăsinet.

În primă fază, pe tronsonul dintre biserica Sf. Ștefan și Kaufland, ocupată până anul trecut cu garaje, se va face decopertarea canalului care vine din Iazul Morilor.

Aici vor fi amenajate spații verzi, lacuri și zone de agrement unde buzoienii își vor putea petrece timpul liber în mijlocul naturii, pe malul unei ape curgătoare.

Proiectul ar trebui să fie gata în cel mult 9 luni, dar depinde foarte mult și de eventualele ”surprize” pe care le vor găsi cei de la firma Troia atunci când vor începe escavările.

Pentru ca lucrările să nu fie obstrucționate din cauza circulației rutiere destul de intense de pe strada Frăsinet, polițiștii de la Circulație au instituit anumite restricții pentru conducătorii auto.

Astfel, banda de lângă trotuar, între Biserica Sf. Ștefan și Kaufland va fi rezervată doar pentru mijloacele auto și utilajele care deservesc șantierul.

Atutomobiliștii vor putea circula pe banda de lângă axul drumului pe banda de lângă axul drumului de pe celălat sens de mers, în timp ce autovehiculele care circulă dinspre Unirii, vor folosi banda de lângă trotuar.

De altfel, noile marcaje rutiere au fost trasate cu culoarea galbenă și sunt ușor de observat.

Restricțiile de circulație vor rămâne în vigoare până la data inaugurării zonei Iazului Morii de pe strada Frăsinet. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!