Publicat la: 26.01.2021. 19:32 / 333 views

SCUTIRI PENTRU MAȘINILE SCUMPE. PARCARE GRATUITĂ PENTRU AUTOMOBILELE ELECTRICE

Pe ordinea de zi a primei ședințe ordinare a Consiliului Municipal Local din acest an, va figura și un proiect de hotărâre care aduce unele modificări la Regulamentul parcărilor de pe domeniul public al Municipiului.

parcare 3 parcare 7

Una dintre măsurile propuse spre aprobare aleșilor municipali se referă la acordarea de gratuități pentru parcarea autovehiculelor electrice, atât în parcările publice, cât și în cele rezidențiale.

După cum este de așteptat, buzoienilor care nu au posibilitatea financiară de a achiziționa un automobil electric, măsura li se va părea inechitabilă.

În prezent, autovehiculele electrice se numără printre cele mai scumpe din piață și nu pot fi cumpărate de oricine, chiar dacă Statul încurajează achiziționarea lor, chiar și prin sprijin financiar.

În Municipiul Buzău sunt înmatriculate până acum aproximativ 30 de automobile electrice. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!