Publicat la: 18.02.2019. 19:19 / 899 views

ŞCOLILE POSTLICEALE SANITARE, LA CONTROL, DUPĂ SCANDALURILE CU MEDICI FALŞI

Scandalurile legate de persoane care profesează fără studii de specialitate în domeniul medical duc la controale în teritoriu. Inspectoratul Şcolar a început verificarea tuturor şcolilor postliceale sanitare din judeţ. Printre altele, sunt vizate diplomele eliberate precum şi modul în care se efectuează stagiile de practică.

postlicealaVerificările la toate şcolile postliceale sanitare au fost solicitate de către Corpul de Control al Ministerului Educaţiei.

Activităţile de control se vor baza foarte mult pe documentele aflate în arhivele unităţilor supuse verificărilor, înclusiv în privinţa eliberării diplomelor de studiu.

La nivelul judeţului Buzău sunt autorizate să funcţioneze şase unităţi postliceale cu profil sanitar. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Ele na spune:

    Ar fi bi ne daca ar fi verificați si cei care predau. De exe.plu cu.m poate o persoană a sa predea si la scoala si sa fie si asistent ta la spital. In acelasi timp.i n aceeași zi, în aceeași ora. Po tau du lu. Sa fie verificate in acest fel si toate cadrele didactice macar pe multi.ii 4 a i.se va vedea ca de fapt su t prezent i doar pe hârtie. Ca materia este doar pe hârtie și n u in realitate si ca de fapt au u r .are de elevi, care u sun t școlarizării in .of real ci doar bun i de plata care te.i a cu 0 con ostiinte.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!