Publicat la: 01.03.2021. 20:20 / 1.085 views

ȘCOLILE DIN BUZĂU, ÎNCĂ O SĂPTĂMÂNĂ ÎN “GALBEN”. RATA DE INFECTARE DIN MUNICIPIU E ÎN CREȘTERE

Și în această săptămână, în școlile din municipiul Buzău, se desfășoară cursuri potrivit scenariului galben, cu slabe șanse de a se reveni la scenariul verde.

scoala online profesor pedagogicÎn orașul Buzău, rata de infectare cu COVID este într-o ușoară creștere, de câteva zile, potrivit situației centralizate, astăzi, de Direcția de Sănătate Publică.

Avem înregistrată o rată de 1.28 de cazuri de coronavirus la mia de locuitori, cu 168 de noi îmbolnăviri înregistrate în ultimele două săptămâni.

Astfel, elevii din clasele V-VII și IX – XI rămân acasă, unde învăță online, la fel ca săptămâna trecută.

Situații similare, de scenariu galben, întâlnim la nivelul localităților Pogoanele, Viperești, Colți și Mărgăritești.

Pe de altă parte, autoritățile buzoiene din sănătate anunță 13 noi îmbolnăviri cu COVID, în întreg județul.

De la începutul pandemiei, peste 9.500 de persoane din județ au fost confirmate cu noul coronavirus, 265 dintre acestea decedând. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!