Publicat la: 07.01.2021. 19:34 / 1.336 views

ȘCOLI GOALE, ÎNCĂ O LUNĂ. CURSURILE SE REIAU TOT ONLINE

Pentru încă o lună, școlile vor fi goale, după vacanța de Sărbători. Cursurile vor fi reluate tot online. Potrivit responsabililor Inspectoratului Școlar, între timp a fost rezolvată problema asigurării de tablete pentru toți elevii din județ.

meirosu scoala merei 1

Cât despre revenirea în bănci, până în momentul de față nu a fost luată o decizie concretă. Există, totuși, varianta ca, pe data de 8 februarie, elevii să revină în școli, în anumite condiții.

Luni reîncep orele și se vor desfășura până pe data de 29 ianuarie, când este programată o săptămână de vacanță intersemestrială. (Mihai Bunăziua)

Link video
Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Sia spune:

    Cred ca ar tb sa faceti mai bine un reportaj despre cum ISJ Buzău s-a apucat sa numească directori in școlii pe toti indivizii care habar nu au cum se conduce o scoala…..numai zicem ca multi nici nu îndeplinesc condițiile minime necesare…..nu mai zicem ca vin si din alte scoli….adică nu au legătură cu scoala unde sunt unsi directori…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!