Publicat la: 29.10.2019. 19:15 / 407 views

ŞCOLI AMENDATE PENTRU LIPSA AUTORIZAŢIEI ISU. DIRECTORII, ULTIMATUM DIN PARTEA AUTORITĂŢILOR

Ofiţerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu mai acceptă tergiversarea obţinerii autorizaţiilor de securitate la incendiu şi trec la amenzi împotriva directorilor de şcoli. Zeci de sancţiuni au fost date în acest an pentru nerespectarea normelor ISU. Unităţile cu probleme au primit un nou ultimatum pentru a intra în legalitate.

stingatorÎn urma verificărilor efectuate în acest an, inspectorii ISU au constatat mai multe abateri, pentru care au fost aplicate şi zeci de amenzi, mai ales în cazul şcolilor fără autorizaţie de securitate la incendiu.

În momentul de faţă, peste 100 de clădiri şcolare nu deţin autorizaţie de securitate la incendiu. Pentru directorii unităţilor de învăţământ unde funcţionează aceste imobile va fi transmis un ultimatum.

În termen de cinci zile, în colaborare cu Inspectoratul Școlar, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va transmite somaţii şcolilor fără autorizaţii, în vederea depunerii documentelor pentru avizarea ISU.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!