Publicat la: 10.09.2019. 17:33 / 487 views

ŞCOALA 1 ARE TEREN DE SPORT. CONSILIERII AU VOTAT ÎN UNANIMITATE

Veste bună pentru elevi, profesori şi părinţi. Şcoala 1 are teren de sport şi acesta va rămâne în proprietatea unităţii de învăţământ. În cadrul şedinţei de luni, consilierii locali au votat proiectul de achiziţie al terenului, în unanimitate. O altă veste bună este că preţul de achiziţie este mai mic decât cel anunţat iniţial.

teren sport 1Problemele la Şcoala 1 au apărut în momentul în care curtea interioară a unităţii de învăţământ cu suprafaţa de 858 de metri pătraţi a fost retrocedată unei buzoience, Letiţia Vegheş. Primăria Buzău s-a arătat interesată să cumpere de la doamna Vegheş terenul pentru a-l reda şcolii şi a construi o sală de sport, însă preţul i-a nemulţumit pe reprezentanţii opoziţiei. În şedinţa de luni, toţi consilierii au votat proiectul ce viza cumpărarea terenului respectiv.

O altă veste bună este aceea că preţul oferit pentru teren este mai mic decât cel discutat iniţial.

Iniţial, Consiliul Local stabilise o tranzacţie dintre Primărie şi vânzător la preţul de 255 de euro pe metru pătrat, adică aproape 230.000 de euro în total. Iniţial, preţul cerut de proprietar fusese de 300 de euro pe metru pătrat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!