Publicat la: 25.02.2021. 20:03 / 737 views

SCHIMBĂRI ÎN MINIPARLAMENTUL JUDEȚEAN. A PLECAT LUNGU, A VENIT MANOLACHE

Membru nou în miniparlamentul județean. După eliberarea unei funcții de consilier județean prin validarea mandatului de parlamentar al vicepreședintelui Romeo Lungu, în locul său, următorul pe listă de fost social democratul Valentin Manolache. Cu emoții, acesta a depus astăzi jurământul.

consilier cj nouZi plină de emoție astăzi la Consiliul Județean. Un nou consilier a depus jurământul. Este vorba despre social democratul Valentin Manolache, calificat pentru un loc de consilier județean după validarea mandatului de parlamentar al vicepreședintelui Romeo Lungu.

Social democratul Valentin Manolache a depus jurământul cu emoții.

Valentin Mqnolache a fost polițist local și de aproape 4 ani este angajat la SC Piețe Târguri și Oboare pe post de administrator. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!