Publicat la: 21.01.2020. 19:07 / 801 views

SCHIMBĂRI DE CIRCULAŢIE. SE VA FLUIDIZA TRAFICUL ÎN CARTIERUL OBOR

În cartierul Obor se vor institui unele măsuri pentru fluidizarea traficului rutier. Se lucrează la proiectarea unei bretele de acces către strada Obor. O nouă parcare publică va fi amenajată în zona sensului giratoriu de la Arhiepiscopie.

obor 1 bretea obor 1

În zona situată în vecinătatea străzii Chiristigii din cartierul Obor, Primăria are în plan să execute mai multe lucrări la infrastructura rutieră.

Totodată, zona dintre străzile Vişinului şi Obor va fi reconfigurată pentru a fluidiza traficul auto.

De asemenea, în zona sensului giratoriu de la Arhiepiscopie, Primăria vrea să închidă circulaţiei breteaua dintre străzile Obor şi Chiristigii.

Aici va fi amenajată o parcare publică pentru cei care au probleme de rezolvat la instituţiile din zonă. În acest fel se va mări numărul locurilor de parcare din aceasta zona aglomerata pe tot parcursul săptămânii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!