Publicat la: 27.01.2020. 20:02 / 566 views

SCHIMBARE. SENSUL UNIC DE PE OSTROVULUI A FOST INVERSAT

În această dimineaţă, pe segmentul din strada Ostrovului dintre Tribunal şi Baroul de Avocaţi s-a schimbat direcţia sensului unic.

ostrovului 2 ostrovului 1

Schimbarea de sens a fost făcută cu scopul de a fluidiza traficul auto, care se aglomerează aproape zilnic în zona băncilor.

Totodată, măsura va contribui substanţial la eficientizarea circulaţiei auto din centrul Municipiului.

Noua măsură instituită de edili, în cadrul Comisiei pentru siguranţa rutieră, a stârnit deja controverse printre conducătorii auto buzoieni.

Unii dintre ei cred că ar fi fost mult mai eficientă instituirea sensului dublu de circulaţie pe acel segment de stradă.

În următoarele zile se va vedea dacă măsura schimbării direcţiei de sens de pe segmentul din strada Ostrovului se va dovedi eficientă şi nu se vor mai crea aglomerări în traficul auto din zonă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!