Publicat la: 14.05.2019. 18:19 / 602 views

SCHIMB DE GENERAŢII. COPACII BĂTRÂNI DIN CRÂNG VOR FI ÎNLOCUIŢI CU ALŢII MAI TINERI

Copacii falnici din Crâng, unii dintre ei la fel de bătrâni precum codrii Vlăsiei, au devenit potenţiale primejdii pentru trecători. Unii dintre ei, măcinaţi de boli şi de trecerea zecilor de ani,  se mai ţin doar în scoarţă. Edilii au hotărât ca cei mai şubrezi să fie înlocuiţi cu alţii mai tineri, iar cei care mai pot fi salvaţi, să primească îngrijirile necesare.

copaci crangMunicipalitatea face un recensământ al copacilor din Crâng şi de pe bulevardul Bălcescu.

Edilii spun ca din cauza copacilor bătrâni aleile parcului Crâng au devenit nesigure pentru trecători.

Edilii au avizat ca cei mai şubrezi dintre ei să fie tăiaţi, alţii să fie toaletaţi iar cei care mai pot fi salvaţi să primească îngrijirile necesare.

Urbis are în pepinieră arţari, frasini, castani şi tei, aşa că, pomii care vor fi tăiaţi vor fi înlocuiţi cu alţii mai tineri, din aceeaşi specie.

În curând, lucrătorii de la Divizia „Spaţii Verzi” din cadrul societăţii Urbis Serv, vor începe operaţiunea de primenire şi de toaletare a copacilor bătrâni sau bolnavi din Crâng şi de pe Bălcescu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!