Publicat la: 26.02.2021. 20:35 / 1.231 views

SCANDALUL CONTINUĂ, LA BECENI. ÎNCĂ UN EPISOD DE CIRC POLITIC

Scandalul continuă, la Beceni. Azi, tensiunile au escaladat într-o ședință a Consiliului Local. După bătaia între primar și viceprimar, șeful administrației locale a propus un proiect pentru demiterea secundului său.

scandal beceni viceprimar laurentiu constantinscandal beceni dorel porumboiu fost primar

Alimentate în permanență de actualul primar și fostul primar, taberele se ceartă mai mereu, ca la ușa cortului. După ce săptămâna trecută, primarul Adrian Burlacu și viceprimarul Laurențiu Constantin au fost protagoniștii unui conflict violent petrecut în restaurantul fostului primar, azi, șeful administrației locale a înaintat un proiect de hotărâre pentru demiterea adversarului său politic. În lipsa primarului Adrian Burlacu, aflat în concediu medical, expunerea de motive a fost citită de unul dintre aleșii liberali.

A urmat replica viceprimarului Laurențiu Constantin.

Spiritele nu s-au calmat. Dimpotrivă. Atacurile au continuat, de o parte și de cealaltă a baricadei, iar consilierii opiziției i-au cerut demisia viceprimarului.

Totul a culminat cu părăsirea sălii de ședințe a vicelui, alături de ceilalți șase consilieri de la PSD, sub tirul de atacuri din partea multora dintre cei șase aleși de la PNL.

În aceste condiții, ședința a fost suspendată, iar proiectul de demitere a viceprimarului a rămas în aer. Întrebat după ședință, dacă se gândește să se retragă din funcție, având în vedere că e lesne de înțeles că nu este cale de împăcare cu actualul primar, Laurențiu Constantin ne-a declarat că nu exclude această variantă.

Astăzi, pe toată perioada desfășurării ședinței de consiliu local de la Beceni, lângă Primărie au fost prezente în permanență mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, mobilizate la fața locului având în vedere tensiunile binecunoscute dintre cele două tabere. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!