Publicat la: 28.11.2014. 16:02 / 6.264 views

SCANDAL LA MOVILA BANULUI. SE VA ORGANIZA REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI

Elevii din Movila Banului şi din Limpeziş învaţă de şapte ani în condiţii precare, în clădirile căminului cultural.

sedinta m banuluiClasele sunt despărţite între ele de perdele ori uşi fragile de termopan. Şcolile au fost închise în urmă cu 7 ani pentru modernizare, dar fondurile venite de la Guvern s-au terminat înainte de finalizarea lucrărilor. Pentru redeschiderea şcolilor, Primăria Movila Banului a depus un proiect de finanţare pe fonduri europene în valoare de 280 de mii de euro. Însă, după luni de muncă şi alergătură, când proiectul era aproape de stadiul final, doamna primar Frusina Ghinea a trimis către Agenția de Dezvoltare Regională o adresă prin care a solicitat anularea ­ce­rerii de finanțare.

Solicitarea de renunţare la fonduri s-a făcut în luna octombrie, fără ca primarul să fi informat vreunul din consilierii locali. Cel care a aflat a fost directorul şcolii, care i-a anunţat apoi pe consilierii locali.

Din acest motiv, dar şi pentru alte nereguli produse în timp de primarul Frusina Ghinea, consilierii locali au propus şi au votat azi hotîrârea de organizare a unui ­re­ferendum local de demitere a primarului. De la şedinţa de astăzi, marele absent a fost chiar primarul, intrat de ieri în concediu medical.

După trecerea proiectului, consilierii locali trebuie să aducă la cunoştinţă Prefecturii procesul verbal de încheiere a şedinţei de consiliu local, după care se va organiza referendumul, o premieră la nivel local.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Felicitari pentru curaj si principialitate.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!