Publicat la: 08.12.2016. 17:47 / 1.209 views

SCANDAL LA CASA DE PENSII. PREFECTUL, ÎN VIZITĂ DE LUCRU

Scandal de proporţii, astăzi, la Casa de Pensii. Prefectul judeţului, Aurelia Mitrea, fostă angajată a instituţiei, a descins într-un control fulger în care a dorit să verifice neregulile din instituţie. Conducerea Casei de Pensii susţine că acţiunea Prefectului de Buzău a fost una ilegală şi a anunţat că va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

mitreaÎn această dimineaţă, printr-o adresă fulger, prefectul de Buzău, Aurelia Mitrea, anunţa conducerea Casei de Pensii, că în câteva ore se va prezenta într-o vizită de lucru în care va verifica, printre altele, neregulile din instituţie. În aceeaşi adresă, Aurelia Mitrea atenţiona directorul Casei de Pensii să nu anunţe presa cu privire la această vizită. Surpriza a fost, însă, una foarte mare la finalul vizitei, când prefectul a găsit jurnaliştii la uşa directorului.

Conducerea Casei de Pensii, instituţie în care Aurelia Mitrea a lucrat timp de 12 ani, susţine că gestul prefectului de Buzău este unul ilegal şi a anunţat că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele Aureliei Mitrea.

Surse din rândul angajaţilor instituţiei susţin că fosta lor colegă, actualmente prefect de Buzău, este nemulţumită de faptul că i s-ar fi cerut să îşi predea lucrările realizate pe postul pe care l-a deţinut. Aurelia Mitrea a cerut încetarea contractului de muncă cu Casa de Pensii după ce a obtinut postul de director adjunct la APIA, pe care îl va ocupa după ce nu va mai fi prefect. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!