Publicat la: 20.06.2018. 18:22 / 1.451 views

SCANDAL LA “BULETINE”. FOSTUL ŞEF, TĂNASE, A FĂCUT PLÂNGERE PENALĂ

E scandal la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Buzău. Fostul director, destituit din funcţie în urmă cu un an, a făcut plângere penală împotriva a doi dintre angajaţi. Adrian Tănase suspectează că i s-ar fi aranjat o tentativă de luare de mită, pentru a fi dat afară. Tănase a reclamat şi la I.T.M. că ar fi hărţuit la locul de muncă.

tanase 1Scandal fără precedent la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Buzău. Fostul director, Adrian Tănase, suspectează faptul că doi colegi din instituţie ar fi încercat să îl atragă într-o capcană, trimiţînd o persoană la ghişeu care i-ar fi oferit bani, în schimbul eliberării  “peste rând” a unei cărţi de identitate.

Tănase a decis să depună mai multe plângeri penale la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Buzău. Fostul şef de la “Buletine” îi acuză pe unii colegi şi de abuz în serviciu.

Mai mult, comisarul-şef Tănase a depus plângere şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Iar reclamaţiile nu se vor opri aici.

În urmă cu un an, Adrian Tănase a fost destituit de la conducerea Direcţiei. Măsura a fost luată după ce la Buzău au fost făcute verificări de către Corpul de Control al Ministerului de Interne.

Conducerea instituţiei a decis să nu reacţioneze public la acuzaţiile lansate de Adrian Tănase, pentru a nu amplifica scandalul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!