Publicat la: 30.09.2016. 17:07 / 8.805 views

SCANDAL ÎN CENTRUL ORAŞULUI. RIVERANII DIN CENTRU CONTESTĂ PLATFORMELE ÎNGROPATE

Scandal  în centrul oraşului. Locatarii blocurilor din apropierea Bisericii Greci s-au opus vehement astăzi când angajaţii societăţii de salubritate s-au prezentat pentru a demara lucrările pentru realizarea unei platforme de gunoi îngropată. Supăraţi nevoie mare, riveranii s-au aşezat în faţa escavatorului şi nu au mai permis muncitorilor să îşi facă treaba pe motiv că o platformă îngropată nu ar fi utilă în zonă. Poliţiştii locali au fost cei care au intervenit şi au dezamorsat conflictul.

scandal-platforma-2Societatea de salubritate şi-a propus ca în următoarea perioadă să realizeze câteva platforme de gunoi îngropate pe raza municipiului Buzău. Soluţia, dacă va prinde la cetăţeni, ar putea fi implementată în tot oraşul.

Una dintre aceste platforme ar trebui făcută între blocurile din centru, chiar în apropiere de Biserica Greci.

Astăzi, când muncitorii au încercat să se spuce de treabă, locatarii din zonă şi-au exprimat nemulţumirea şi au refuzat să îi mai lase pe muncitori să lucreze.

Unii dintre locatari au refuzat chiar să elibereze zona motivând pe de o parte că nu au fost consultaţi, iar pe de altă parte că maşina de gunoi nu ar avea pe unde să ridice containerele din subteran.

Riveranii au declarat că refuză categoric o astfel de lucrare în zonă, chiar daca  platformăa de gunoi îngropată este  o inovaţie în domeniu.

În cele din urmă, intervenţia poliţiştilor locali a calmat spiritele. Agenţii le-au explicat oamenilor care este scopul lucrării, faptul că au fost eliberate toate documentele necesare, iar oamenii au înţeles şi s-au retras.

Tot în această perioadă o astfel de platformă îngropată va fi făcută şi pe strada Tunel. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!