Publicat la: 26.02.2020. 19:35 / 313 views

SCADE NUMĂRUL DE ÎMBOLNĂVIRI CU GRIPĂ. ESTE NECESAR SĂ NE PROTEJĂM ÎN CONTINUARE

Veste bună din partea specialiștilor de sănătate publică. Numărul gripelor și al infecțiilor respiratorii a crescut, însă asta nu înseamnă, spun specialiștii că nu trebjuie să ne mai protejăm. Tocmai de aceea, medicii salută ideea de a nu se permite organizarea de competiții, excursii sau a altor activități care pot duce la răspândirea virusurilor.

copil-gripaComparativ cu săptămâna trecută, în aceste zile, medicii epidemiologi au constatat o scădere a numărului de îmbonlăviri cu gripă, infecții respiratorii sau pneumonii.

In continuare trebuie să ne protejăm și să luam  toate măsurile necesare pentru a evita îmbolnăvirile.

Potrivit specialiștilor, în acest sezon au fost înregistarte de trei ori mai multe cazuri de gripă decât anul trecut, iar numărul poate crește, dacă nu ne protejăm corespunzător. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!