Șase fete de la Gloria, chemate sub tricolor. Alte trei handbaliste străine, convocate la loturile naționale

Șase fete de la Gloria, chemate sub tricolor. Alte trei handbaliste străine, convocate la loturile naționale

Parcursul bun al Gloriei la început de sezon nu a trecut neobservat de staff-ul echipei naționale. Adi Vasile a trimis pe adresa clubului buzoian nu mai  puțin de șase convocări. Alte trei străine din lotul antrenat de Aurelian Roșca au fost chemate la echipele lor naționale.

Bianca Harabagiu, Andreea Rotaru, Ana Maria Drăguţ, Alina Ilie, Alexandra Iovănescu-Subţirică şi Mădălina Zamfirescu sunt cele șase fete din lotul Gloriei convocate de Adi Vasile la lotul national. România va disputa două meciuri contând pentru preliminariile Euro 2022, cu Insulele Faroe și Austria . De remarcat că Gloria Buzău are cele mai multe componente ale lotului național al României dintre toate echipele Ligii Florilor.

Alte trei fete de la Gloria au fost convocate la echipele naționale ale țărilor lor. Este vorba despre Ljubica Nenezic (Muntenegru), Marija  Petrovic (Serbia) și Natalia Vasilevskaia (Belarus). Surprinde însă neconvocarea Martei Batinovici, mai ales în contextul în care goalkeeperul Gloriei făcuse un turneu preolimpic excelent.

Cantonamentul naționalei tricolore va avea loc între 2 și 11 octombrie, la Mioveni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…