Sărbătoarea Recoltei. Începe Târgul ”Toamna Buzoiană”

Sărbătoarea Recoltei. Începe Târgul ”Toamna Buzoiană”

Ediția 2021 a Toamnei Buzoiene se va desfășura în incinta Drăgăicii, între 18 și 25 septembrie. În fiecare seară vor avea loc spectacole folclorice, cu interpreți consacrați, alături de îndrăgiții interpreți de muzică populară buzoieni. Invitatul special al primarului Toma va fi ex-ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Primăria Municipiului Buzău, împreună cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană și cu Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”, îi invită pe buzoieni la ediția 2021 a Târgului „Toamna Buzoiană”.

Între 18 și 25 septembrie, la Drăgaică se va deschide cea mai mare piață agro-alimentară din Buzău, de unde gospodinele și gospodarii își vor putea face aprovizionarea pentru iarnă cu cele mai proaspete produse de la agricultori.

Vor fi prezenți peste 100 de agricultori care vor aduce pentru buzoieni cele mai proaspete, mai frumoase și mai gustoase roade ale toamnei, dar și produsele rezultate din ele, la prețuri mai mici decât la Piața Centrală.

”Toamna Buzoiană” are, ca deobicei, și un program artistic adecvat și bogat.

Ca şi în anii anteriori, buzoienii care vor vizita Târgul, pentru a sărbători recolta, dar şi pentru a-şi aproviziona cămările, vor avea acces liber în spaţiul special amenajat de la Drăgaică.

Singura condiție pentru toți cei din incinta de la Drăgaică este să poarte mască de unică folosință.

La ”Toamna Buzoiană” va fi prezent și un invitat special, admirator declarat al Buzăului și al buzoienilor.

Ex-ministrul Petre Daea va veni în prima zi de târg și, după ce își va face aprovizionarea pentru iarnă, va participa la deschiderea oficială, de la ora 15.30

Muzica populară, buna-dispoziţie, standurile pline cu fructe, legume şi produse tradiţionale, dar şi grătarele bine garnisite sunt atuurile ”Toamnei Buzoiene”, alături de bărdacele cu must şi de halbele cu bere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și