Sărbătoarea educației la Liceul tehnologic „Dimitrie Filipescu”

Sărbătoarea educației la Liceul tehnologic „Dimitrie Filipescu”

Ziua Mondială a Educatiei, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie, a fost marcată la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescuˮ, Buzău, de către cadrele didactice și toți elevii, de la învățământul preșcolar până la cel liceal.

Au fost desfășurate o serie de activități interesante și inedite, menite să aducă în prim-plan importanța educației în existența fiecăruia, precum și conștientizarea rolului cadrului didactic în dezvoltarea personală și profesională a noilor generaţii, recunoaşterea meritelor acestuia în formarea culturii, valorilor şi moralei unei societăţi.

Elevii au participat la acțiuni diverse reunite sub titlul: „Împreună pentru o educație de calitate!ˮ, în care și-au manifestat creativitatea, spiritul de inițiativă, sensibilitatea și aptitudinile, realizând momente artistice emoționante, afișe, postere, prezentări power-point și filmulețe relevante pentru tema abordată.

Concluzia întâlnirii a fost subliniată prin afirmația lui Confucius: “Natura ne aseamănă, educația ne deosebește!” – așadar o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale. La mulți ani, dragi profesori, semănători de lumină, mesageri ai inspirației pentru zeci de generații!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…