Publicat la: 10.04.2019. 18:16 / 554 views

SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ DE AMENZI PENTRU VITEZĂ. APROAPE O MIE DE AMENZI, PESTE O SUTĂ DE PERMISE REŢINUTE

rutier 1Buzăul s-a situat pe un loc fruntaş în topul sancţiunilor aplicate în cadrul celei mai ample acţiuni rutiere, timp de o săptămână, când efectivele poliţiştilor au acţionat pe tronsoanele de drum din întreg judeţul, în punctele unde se înregistrează cele mai multe accidente din cauza vitezei excesive.

Aproape o mie de şoferi au fost amendaţi după ce au fost depistaţi cu aparatul radar, în timp ce peste o sută de conducători au rămas fără permis. Cea mai mare viteză, 190 km/h, a fost înregistrată pe DN 2 E85, în afara localităţii Racoviţeni. La volanul maşinii se afla o tânără de 24 de ani, din Rm. Sărat.

În urma acestui bilanţ, la nivelul judeţului, de la începutul anului, numărul amenzilor pentru depăşirea vitezei legale a ajuns la aproape 7.000 iar cel al permiselor de conducere reţinute a depăşit 800. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!