Publicat la: 10.09.2020. 18:16 / 222 views

SĂPTĂMÂNA CU CELE MAI PUȚINE CAZURI. ÎNCĂ UN DECES ÎN FOCARUL DE LA MARGHILOMAN

Astăzi, județul Buzău a depășit pragul de 2500 de îmbolnăviri de coronavirus semnalate de la începutul pandemiei, însă continuă să aibă scăderi importante în privința numărului de cazuri noi.

smurd 3Pentru ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică a confirmat doar 13 persoane diagnosticate cu COVID. 

Între timp, autoritățile au raportat al treilea deces înregistrat în focarul de la Căminul pentru vârstnici “Al. Marghiloman” din Buzău. Este vorba despre o femeie în vârstă de 84 de ani, care avea multiple comorbidități.

Deși cifra noilor cazuri este în scădere în această săptămână, D.S.P. are de-a face cu o creștere a numărului de persoane infectate nevoite să stea acasă în izolare, din cauza lipsei locurilor de internare din spitale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!