Publicat la: 26.09.2017. 18:26 / 836 views

ŞANTIER PE MARGHILOMAN, ŞOFERI ÎN COLOANĂ. DISTRIGAZ INTRODUCE REŢELE ÎN REGIM DE URGENŢĂ

Zilele acestea, şoferii care circulă pe strada Alexandru Marghiloman trebuie să se înarmeze cu răbdare. Distrigaz lucrează la reţea, iar traficul se desfăşoară alternativ, pe un singur fir. Pentru a evita blocajele rutiere, Primăria a trimis poliţiştii locali în teren.

strada marghiloman 1Săpăturile pentru înlocuirea reţelei de gaze se întind pe câteva sute de metri, distanţă pe care nu se poate circula în ambele sensuri. Lucrările se desfăşoară în regim de urgenţă, având în vedere că, până la începutul sezonului rece, Primăria intenţionează să asfalteze strada.

Pe perioada şantierului în lucru, şoferii trebuie să aştepte în coloană, pentru că se circulă pe un singur fir, alternativ. În zonă au fost trimişi poliţiştii locali pentru a dirija traficul.

Restricţiile rutiere vor fi impuse şi în zilele următoare. Imediat după ce lucrările la reţeaua de gaze vor fi finalizate, Primăria va demara asfaltarea pe strada Alexandru Marghiloman. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!