Publicat la: 30.05.2018. 18:21 / 998 views

ŞANTIER PE ALEEA SPORTURILOR. STRADA A INTRAT ÎN PREGĂTIREA PENTRU ASFALTARE

Au început lucrările de pregătire pentru asfaltarea străzii Aleea Sporturilor, dinspre strada Alexandru Marghiloman. Reabilitarea străzii va consta, în această primă fază, în aşternerea unui strat de covor asfaltic de uzură doar pe carosabil. Lucrările ar putea dura o lună şi jumătate, perioadă în care automobilele vor circula în regim de şantier, cu restricţii de viteză.

asfaltare 4Prima stradă care era programată pentru asfaltare după terminarea lucrărilor de anvergură de pe Calea Eroilor a intrat în pregătiri.

Este vorba despre Aleea Sporturilor, o stradă cu trafic intens şi aproape de necirculat din cauza gropilor, şanţurilor şi a denivelărilor.

Drumarii de la Urbis Serv au deschis deja şantierul, începând de la intersecţia cu strada Alexandru Marghiloman.

Toate lucrările sunt absolut necesare pentru pregătirea carosabilului pentru asfaltare.

Deşi Aleea Sporturilor era programată să fie reabilitată în totalitate, inclusiv trotuarele şi cu cablurile coborâte în subteran, aşa cum s-a procedat pe bulevardul Calea Eroilor, acest lucru nu se va întâmpla acum.

Din cauza unor lucrări ale Companiei de Apă, care vor demara în viitor şi care ar putea strica din nou toată strada, în primă fază nu se va turna decât covorul asfaltic de uzură.

Şantierul nu va ocupa întreaga stradă  pentru că  se va lucra pe segmente, în aşa fel încât circulaţia auto să se poată desfăşura în continuare.

După turnarea celor 6 centimetri din stratul de uzură, vor fi aliniate şi gurile de canal.

Buzoienii sunt rugaţi să circule cu atenţie şi să nu-şi lase parcate maşinile pe tronsoanele în lucru, unde ar încurca activitatea utilajelor şi a drumarilor de la Urbis Serv.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!