Publicat la: 22.01.2019. 18:48 / 1.021 views

ŞANTIER PE ALEEA PALTINILOR. AU ÎNCEPUT TRANSFORMĂRILE ÎN MICRO XIV

Echipele de la Urbis au deschis un front de lucru pe strada Paltinilor din Micro XIV. Cartierul va intra într-un proces de transformare şi modernizare şi va fi resistematizat rutier. Vor fi asfaltate toate străzile şi aleile, vor fi amenajate parcările de reşedinţă iar spaţiile verzi vor fi reconfigurate.      

parcari 3Aleea Paltinilor este prima stradă care face parte din programul de transformare a cartierului Micro XIV, primul pe lista şantierelor pe care Primăria le va deschide în acest an.

Echipele de la Urbis Serv vor da o nouă faţă acestei străzi unde nu s-au mai făcut schimbări de prin anii 80.

Se toaletează copacii, se scot gardurile din sârmă care delimitează spaţiile verzi, băncile improvizate şi grătarele ridicate de locatari.

Ani de zile, locatarii şi-au amenajat spaţiile din faţa blocurilor aşa cum au crezut de cuviinţă şi acum sunt un pic nostalgici şi se gândesc unde or să mai facă un grătar la primăvară.

Dar, în final, sunt mulţumiţi că vor avea o stradă civilizată.

Era şi timpul ca toate improvizaţiile din jurul blocurilor să fie înlăturate pentru că, în afară de faptul că stricau estetica străzii, unele puteau fi surse de infecţii.

În acelaşi timp, lucrătorii de la Spaţii verzi pregătesc terenul pentru plantările din primăvară.

La fiecare scară de bloc vor fi montate câte două băncuţe pentru ca locatarii mai în vârstă să se poată aşeza în zilele plăcute de vară pentru a-şi depăna amintirile.

Dacă vremea va fi favorabilă, lucrările de pregătire vor fi finalizate în 2 sau 3 săptămâni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!