Publicat la: 15.11.2018. 19:23 / 696 views

ŞANTIER LA ŞCOALA 15. SE REASFALTEAZĂ CURTEA ŞI TERENUL DE SPORT

După alte două unităţi şcolare din Buzău, Şcoala Gimnazială „G.E. Palade” va beneficia de un covor asfaltic nou în curte şi pe terenul de sport. Aleile din faţa şcolii vor fi pavate cu dale de cea mai bună calitate, similare celor de pe Calea Eroilor. Drumarii speră ca asfaltarea să fie gata săptămâna viitoare.      

asfaltare scoala 4Nu numai străzile şi parcările din municipiu au fost în atenţia edililor anul acesta.

Unităţile şcolare au şi ele gropile lor aşa că echipele de la Urbis au reasfaltat până acum curţile, aleile de acces şi terenurile de sport la două dintre ele şi, în prezent, lucrează la a treia.

De câteva zile, o echipă de la Urbis Serv lucrează la Şcoala „George Emil Palade”.

Curtea interioară a fost asfaltată deja şi, printre picăturile de ploaie, drumarii aliniază gurile de canal, urmând să se treacă şi la asfaltarea terenului de sport şi la pavarea aleilor de acces.

Inginerii de la Urbis preconizează că asfaltarea ar putea fi finalizată săptămâna viitoare, urmând să fie pavate şi aleile din faţa şcolii cu dale similare celor de pe trotuarele de pe Calea Eroilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!