Publicat la: 09.07.2020. 18:51 / 1.302 views

ȘANTIER ÎN GIRATORIU. URBIS A ÎNCEPUT AMENAJAREA SENSULUI GIRATORIU

Începând de astăzi, drumarii de la Urbis Serv au deschis șantier la sensul giratoriu de la Gara Buzău. În primă fază vor fi reabilitate părțile laterale și trotuarele. Circulația auto nu va fi oprită dar se va desfășura cu dificultate în zona de lucru.

rond gara 1Sensul giratoriu de la Gară, în care vor fi amplasate o locomotivă de epocă și un glob pământesc, a intrat în lucru și la zona carosabilă. Lucrările au început deja cu demontarea bordurilor și îndepărtarea molozului rezultat.

În următoarele zile va fi frezat carosabilul, apoi se va turna covorul asfaltic.

În ansamblul monumental din sensul giratoriu de la Gară, alături de locomotiva cu aburi ”Malaxa 1936”, va fi amplasat și un glob pământesc, ambele urmând a fi iluminate arhitectural pe timpul nopții.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 12 miliarde vechi, cu TVA inclus, iar termenul de execuție va fi de trei luni.

Pe perioada lucrărilor la carosabil, conducătorii auto sunt rugați să-și aleagă trasee alternative pentru a ocoli zona de șantier, evitând astfel eventuale întârzieri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!