Publicat la: 03.07.2017. 18:24 / 2.150 views

ŞANTAJ ÎN URMA UNUI ACCIDENT. “VICTIMĂ” DUPĂ CE A AFLAT CĂ NU PRIMEŞTE DESPĂGUBIRE

Cum a ajuns şoferul unei dube să fie declarat victima unei tamponări cu un Matiz? Nu i-a convenit negocierea cu şoferiţa vinovată pe marginea despăgubirilor. ”Ok, atunci o să facem cu victime! Eu sunt victima, că mă doare capul!”, a spus şoferul dubei după ce tânăra a spus că nu ea plăteşte reparaţiile, ci firma de asigurare.

acc daune 1O nouă tamponare în Buzău, în care au fost implicate o dubă condusă de un buzoian de 25 de ani şi un Matiz, la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani. Vinovată a fost soferiţa Matizului care, la intersectia cu strada Independenţei, nu a acordat prioritate de trecere dubei care circula dinspre piaţă. Din impact, Matizul a fost proiectat pe trotuar, în timp ce duba, avariată în partea din faţă, s-a oprit pe mijlocul drumului. Şoferii au tras o sperietură zdravănă.

Lucrurile s-au complicat după ce şoferul dubei a abordat-o pe tânăra vinovată pentru a-i cere ca în maximum două zile să-i facă maşina ca nouă. Şoferiţa a refuzat, spunând că are asigurare. Răspunsul l-a nemulţumit pe şoferul dubei care a reacţionat spunându-i fetei că va avea grijă să agraveze fapta.

Deşi pe înregistrare şoferul dubei pare nevătămat, el a ajuns totuşi la spital ”cu dureri în zona capului”. Astfel, tamponarea a devenit accident cu victimă iar şoferiţa ar putea fi cercetată pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, care presupune printre altele suspendarea permisului pentru 90 de zile şi examen auto la redobândirea lui. Dacă dosarul va ajunge în instanţă, aceasta se va pronunţa asupra altor pedepse.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!