ȘANSA VIEȚII, PENTRU DINU. BUZOIANUL VA BOXA PENTRU TITLUL MONDIAL

ȘANSA VIEȚII, PENTRU DINU. BUZOIANUL VA BOXA PENTRU TITLUL MONDIAL

Pentru prima dată în istoria pugilismului mioritic, un boxer român va avea șansa unui meci pentru centura mondială la categoria „grea”. Este vorba despre meciul dintre buzoianul Bogdan Dinu și Daniel Dubois, partidă programată la începutul lui iunie. Miza este una uriașă, titlul mondial în versiunea W.B.A.

bogdan dinuUnul dintre cei mai ghinioști  sportivi buzoieni, Bogdan Dinu, va avea, în sfârșit, șansa de a boxa pentru un titlul mondial, la categoria grea. Greul din Buzău va încrucișa mănușile pe 5 iunie. Adversarul lui Dinu este britanicul Daniel Dubois, unul dintre cei mai promițători pugiliști din Regatul Unit.

Dinu a intrat deja într-o rutină de antrenament specială. Pugilistului i-a fost pus la dispoziție un antrenor mexican, venit de peste ocean pentru a concepe un program pe specificul adversarului.

Bogdan Dinu are fixate câteva meciuri de pregătire cu sportivi din lotul național de amatori.

Daniel Dubois a fost considerat ca unul dintre cei mai  promițători pugiliști ai noului val, având, la un moment dat, un palmares imaculat, 15-0. În noiembrie 2020, boxerul de 23 de ani a suferit o accidentare oribilă, la osul orbital, în timpul partidei cu Joe Joyce, la finalul căreia a suferit prima înfrângere din carieră. Britanicul are experiența confruntărilor cu sportivi români, după ce, în 2018, l-a învins prin knock out pe Răzvan Cojocaru. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și