Publicat la: 01.08.2019. 18:19 / 541 views

SANDVICIURI PENTRU ELEVII DE LA ȘCOALA NR. 14. PESTE 500 DE COPII VOR AVEA SUPORT ALIMENTAR

Începând din toamnă, pe lângă corn, lapte şi măr, elevii de la Școala nr. 14 “Mihail Kogălniceanu”, din cartierul Simileasca, ar putea primi un sandvici.

scoala simileaasca 2Primăria va sprijini derularea unui proiect pilot, implementat la şcoala din Buzău, în cadrul unui program naţional derulat în 50 de unităţi de învăţământ din ţară. Potrivit proiectului, copiii vor primi un pachet alimentar în valoare de 10 lei.  

Urmează ca Primăria să iniţieze procedurile de licitaţie pentru desemnarea furnizorului de pachete pentru elevii de la Școala nr. 14., fapt care ar putea dura mai mult de o lună. În aceste condiţii, este posibil ca proiectul pilot să nu demareze chiar din prima zi de şcoală.

La Școala “Mihail Kogălniceanu” din Buzău învaţă peste 500 de copii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!