Publicat la: 06.01.2020. 19:15 / 797 views

SALONUL DE IARNĂ 2019-2020. EXPOZIŢIE ANUALĂ A ARTIŞTILOR PLASTICI BUZOIENI

Salonul anual de Iarnă al artiştilor plastici buzoieni, a încheiat un an bogat în evenimente expoziţionale, desfăşurate atât în oraş, cât şi în afara lui.

salon 1 salon 4

Lucrările de pictură, grafică, sculptură şi arte vizuale sunt semnate de artiştii plastici, membri mai vechi sau mai noi ai filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Salonul de Iarnă, vernisat la Galeriile de Artă ” Ion Andreescu”, sala Etaj, a constituit şi un prilej de întâlnire la sfârşit de an, la care au participat cei mai mulţi dintre membrii filialei.

Din păcate, unii dintre artiştii buzoieni nu mai sunt fizic printre noi, chiar dacă lucrările lor sunt încă pe simeze.

Din programul de lucru al filialei Buzău a UAPR pentru 2020, în afară de activitatea expoziţională, care va culmina cu cea de-a 12-a ediţie a Bienalei „Ion Andreescu” , vor prinde viaţă şi o serie de proiecte importante.

Va fi continuat recentul proiect „Buzău – oraş deschis artelor” şi vor fi demarate înfiinţarea unei Colecţii Muzeale de Artă Contemporană şi a Rotondei buzoienilor celebri, pentru care sunt proiectate deja primele 16 busturi.

Expoziţia de arte plastice de la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”poate fi vizitată gratuit şi va fi deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!