Publicat la: 25.01.2018. 19:15 / 981 views

SĂLILE DE OPERAŢII SE ÎNJUMĂTĂŢESC. PACIENŢII NU VOR AVEA DE SUFERIT

În următoarea perioadă, Blocul Operator de la Spitalul Judeţean Buzău va intra într-un amplu proces de modernizare. Practic, din 8 săli, vor rămâne doar 3, însă această situaţie nu îi va afecta pe buzoienii care vor avea nevoie de intervenţii chirurgicale. Asta datorită faptului că în sălile care vor rămâne se va lucra în schimburi.

spital siteÎn cel mai scurt timp, Blocul Operator din cadrul Spitalului Judeţean va intra într-un amplu proces de modernizare. Mai exact, promite conducerea unităţii medicale, sălile vor fi transformate radical, iar dotările vor fi de ultimă generaţie.

Din acest motiv, funcţionale vor rămâne doar trei săli de operaţie, însă acest lucru nu îi va afecta în niciun fel pe cei care au nevoie de intervenţii chirurgicale. Medicii au făcut un grafic cu două schimburi, iar interventiile fi asigurate fără probleme.

Lucrările care vor avea loc în perioada următoare vor consta într-o  recompartimentare a celor doua corpuri de clădire, cu scopul de a extinde suprafaţa Blocului Operator şi de a asigura celelalte compartimente aferente, la standardele impuse de normele europene.

În plus, va fi construit şi un spaţiu pentru un ascensor, care va asigura evacuarea deşeurilor medicale, dar şi o incintă destinată descărcării deşeurilor. Vor fi reamenajate şi reţelele de utilităţi aflate în incinta şi în subsolul clădirii spitalului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!