Publicat la: 13.11.2019. 19:10 / 424 views

SALBĂ DE MEDALII PENTRU KEMPO-UL BUZOIAN. CSS CRÂNG, PRINTRE PROTAGONIȘTII CUPEI ROMÂNIEI

Cu peste 300 de sportivi la start, veniţi de la 40 de cluburi, Cupa României, competiţie desfăşurată în Sala Apollo, din Bucureşti, poate fi considerată o reuşită deplină. Printre protagoniştii evenimentului, buzoienii de la CSS Crâng, sportivi care au cucerit 14 medalii.

lupte 1  lupte 2

Elevii lui Sorin Răducan, fost campion național la lupte, sub culorile clubului Dinamo București, au cucerit nu mai puțin de 14 medalii, la unul dintre cele mai importante evenimente de profil, la nivel național, Cupa României la Kempo. La full contact, buzoienii au luptat în șapte finale, dintre care patru câștigate. Din totalul medaliilor obținute, 4 au fost de aur, 6 de argint și 4 de bronz.

Dincolo de palmaresul excelent, CSS Crâng a înscris pe listele competiției de la București și una dintre cele mai tinere sportive, Denisa Bărăgoi. Campioană mondială la numai șase ani, performanță obținută în septembrie, Denisa este considerată drept una dintre sportivele cu cel  mai mare potențial la nivel național.

Clubul buzoian a deplasat la Cupa României un efectiv redus, compus numai din 14 sportivi. Toți au reușit să obțină medalii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!