Publicat la: 23.02.2017. 20:02 / 902 views

SALARII MAJORATE PENTRU PERSONALUL NEDIDACTIC. APROAPE 1.000 DE ANGAJAŢI DIN JUDEŢ VOR FI BENEFICIARI

Veşti bune pentru aproape 1.000 de angajaţi din unităţile de învăţământ din judeţul Buzău. Personalul nedidactic va avea salarii majorate începând cu această lună. Potrivit sindicaliştilor, creşterea este de până la 20%.

personalPersonalul nedidactic a fost de multe ori ignorat atunci când a venit vorba despre majorări salariale în educaţie. În ciuda demersurilor sindicale şi a ameninţărilor cu proteste, autorităţile nu au acordat creşteri semnificative ale veniturilor pentru cei care nu sunt la catedre, dar care au un rol important în fiecare şcoală.

Zilele acestea, liderii de sindicat au atras atenţia Guvernului că personalul nedidactic ar trebui să beneficieze de majorări salariale şi au cerut emiterea unei ordonanţe de urgenţă, astfel încât creşterile să fie aplicate chiar din luna februarie. Discuţiile au avut efectul scontat. Veniturile vor creşte cu 20%.

În urma noilor majorări, personalul nedidactic va beneficia de sume între salariul minim pe economie, respectiv 1.450 de lei, şi aproape 2.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!