Publicat la: 31.01.2018. 19:10 / 1.440 views

SALARII MAI MARI CU DOAR 3-4%, DE LA 1 IANUARIE, PENTRU CADRELE DIDACTICE

Majorarea salariului minim brut pe economie şi trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat nu vor aduce o creştere salarială semnificativă în educaţie. Cadrele didactice vor beneficia de o suplimentare a veniturilor cu 3-4%. Profesorii aşteaptă, în schimb, majorarea anunţată pentru luna martie, când se estimează o creştere cu 20 de procente.

profesor sitePentru salariaţii din educaţie, începutul de an vine cu câţiva lei în plus pe fluturaş. Potrivit calculelor sindicaliştilor, cadrele didactice vor avea venituri mai mari cu 3-4%.

În această perioadă, Inspectoratul Şcolar întocmeşte noua grilă de salarizare, ca urmare a modificărilor făcute la codul fiscal, după trecerea contribuţiei de la angajator la angajat. 

Între timp, însă, în baza promisiunilor de la Guvern, profesorii se aşteaptă la o majorare consistentă, în această primăvară.

Creşterile salariale datorate schimbării codului fiscal vor fi regăsite la jumătatea lunii februarie, atunci când cadrele didactice vor primi banii pe luna ianuarie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!