Publicat la: 23.09.2020. 18:16 / 183 views

ȘAH-MAT SUB UMBRELĂ. JUCĂTORII DIN CRÂNG SUNT PROTEJAȚI DE SOARE ȘI DE PLOAIE

După ce jucătorii de la Rotonda șahiștilor din Crâng i-au reproșat primarului că i-a cam uitat, lucrurile s-au schimbat. Poate și din cauză că pensionarii sunt primii care merg la vot. Rotonda a fost primenită, la mese au fost montate umbrele iar pentru la iarnă, pensionarilor li s-a promis un spațiu amenajat într-o clădire din curtea cu turnurile de apă.

sahisti zona sahisti 3

De curând, Rotonda șahiștilor din Parcul Crâng și-a schimbat înfățișarea.

Mai multe umbrele îi apără de soare sau de ploaie pe împătimiții care petrec aici 4-5 ore pe zi și joacă șah, table sau remi.

Jucătorii și chibiții sunt mulțumiți de schimbare pentru că nu mai sunt nevoiți să se adăpostească de ploaie sub umbrelele aduse de acasă sau să părăsească locul atunci când soarele arde prea tare.

Pensionarii vin la rotonda șahiștilor în două schimburi.

Unii în prima parte a zilei, iar ceilalți, după prânz.

Iarna e mai greu să se întâlnească, mai ales atunci când este ger.

Dar, spun ei, li s-a promis că va fi amenajat un spațiu pentru ei într-una din clădirile care se află în curtea Companiei de Apă, acolo unde sunt cele două turnuri de apă.

Până la iarnă, cei care vor veni la cârma Primăriei ar trebui să înlocuiască actualele umbrele, destul de firave, cu unele mai solide, care să reziste la ploaie și la vânt. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!