Săgetați de Cupidon. Neagu și Toma, reîmpăcare în… Glorie

Săgetați de Cupidon. Neagu și Toma, reîmpăcare în… Glorie

O nouă împăcare între președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Buzău. Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma și-au dat, din nou, mâna, în ciuda tensiunilor numeroase avute până acum. Pentru implicarea în noul proiect privind promovarea echipei Gloria Buzău în prima ligă fotbalistică, cei doi au fost convinși de vicele CJ, Felix Rache.

Președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Buzău au reapărut public, împreună, după mai multe luni în care cei doi au traversat încă o perioadă tensionată, din cauza unor divergențe de viziune, mai ales pe tema extinderii Trans Bus în întreg județul.

Noul proiect privind preluarea echipei de fotbal Gloria Buzău în vederea promovării în Liga I pare să fi fost ocazia unei noi împăcări între Neagu și Toma. Dacă până acum și-au trimis săgeți tăioase, prin aparițiile publice, primarul Constantin Toma a ținut să explice la figurat reapariția alături de președintele Petre Emanoil Neagu, de data aceasta aducând în discuție săgeata… lui Cupidon.

Nu știm dacă în răspunsul său primarul se referea la vicepreședintele Consiliului Județean, însă știm că Felix Rache a fost cel care i-a adus la aceeași masă pe Neagu și Toma, cu propunerea de a pune bazele proiectului de relansare a echipei din Crâng. Rache este ginerele noului investitor de la Gloria Buzău, antreprenorul Constantin Cristea, care, prin intermediul Campus Media, va finanța formația fanion a județului, alături de Consiliul Județean și Primăria Buzău.  

Mihai Bunăziua

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și